den fd. officiella hemsidan för Täby Baskets herrlag

Täby vinnare Basketettan 2013!

Finalmatchen blev passande nog mellan Täby och Brahe som vann respektive grundserie. Täby tog greppet på matchen i mitten av andra kvarten och kunde hålla bort Brahe hela vägen till slutsignalen.

Då var det över.

Säsongen och  finalerna är klara, allt vi har jobbat för under säsongen ledde till slut till ett guld. Det är en viss tomhetskänsla som infunnit sig. Men mest glädje och stolthet!

Det krävs en hel del jobb för att ha ett lag i Basketettan och listan över personer som har hjälpt herrlaget under säsongen har vuxit sig lång. Vi är oerhört tacksamma för allt slit som genomförts av familj, vänner och klubbmedlemmar som gjort att spelarna har kunnat fokusera på att träna och spela.

Utan er hade det inte gått.

Utan er hade vi inte kunna ha Basketettans bästa standard på matcharrangemang.

Utan er hade det inte varit lika roligt.

Igen, jättestort tack till er alla!

Herrlaget vill även tacka alla våra sponsorer. På vilket sätt ni än bidragit så har det gjort herrlagets spelare och tränares vardag lite lättare vilket resulterar i bättre prestationer från laget.

Självklart skulle det inte vara lika roligt att spela i en tom hall utan supportrar. Så därför vill vi ge vårt sista tack till ni som kommer till våra matcher, läser våra mail och följer oss på webben. Känslan att vara nere på plan i en nästan proppfull Tibblehallen och spela final var fantastisk. Att ha stöd från publiken är otroligt viktigt!

Vi har vunnit guld den här säsongen. Vi allihopa. Nu vilar vi lite och njuter av den gångna säsongen.

Tack.

// Herrlaget

Spelschema

Tabell